Kenmerken isolatiematerialen

Ecologische Isolatiematerialen

*Vlaswol

* Hennep

* Schapenwol

* Papiervlokken

* Houtvezels

* Kurk

* Stro

 

Anorganische Isolatiematerialen

* Glaswol

* Rotswol

* Cellenglas

* Andere Materialen

 

Kunststof Isolatiematerialen

* PIR (polyisocyanuraat)

* PUR (polyurethaan)

* XPS (geextrudeerd polystyreen)

* EPS (geexpandeerd polystyreen)

* PF (phenolformaldehyde)

 

Radiatorfolie en leidingisolatie

 

 

 

 

 

 

Onze webwinkel voor luchtdichting, isolatiematerialen en radiatorfolie.

Wij bieden verschillende produkten aan die U kunnen helpen energiebesparende maatregelen te nemen, zoals de Tonzon-HR radiatorfolie, luchtdichtingsmaterialen zoals dampremmen, tapes en lijmen van Proclima en D-Tack en bio-natuurlijke isolatiematerialen zoals hennep van Thermo-Hanf en houtvezelisolatie van Pavatex en resolisolate en toebehoren . De meest courante produkten hebben we op voorraad, andere producten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid bij de producent/importeur.

Een lijst met produkten die wij te koop aanbieden kan U bekijken door hieronder op het gewenst product te klikken.

- Tonzon HR-radiatorfolie

- Luchtdichtingsproducten Proclima en D-Tack

- Isolatiematerialen Thermo-Hanf en Pavaflex

- Resolisolatie Kingspan Kooltherm en toebehoren

Onze prijslijst van deze produkten kan U openen door op deze weblink te klikken

Bestelling, levering en betaling radiatorfolie: U kan de bestellijst hier openen, de gewenste aantallen ingeven en afdrukken. Automatisch zal het totaalbedrag exclusief en inclusief BTW berekend worden. Deze bestellijst kan U dan ofwel bewaren op Uw computer en via mail in bijlage naar ons sturen ofwel faxen via 015/31.80.26 ofwel telefonisch Uw bestelling doorgeven via 0492/63.00.10

Verzendings- of leveringskosten: voor de radiatorfolie wordt een bijdrage in de verzendingskosten aangerekend van 2,50 € BTW inclusief tot en met 5 pakketjes. Bestellingen boven 5 pakketjes betalen geen verzendkosten.

Bestelling, levering en betaling luchtdichting en isolatie en resolisolatie en toebehoren : U kan de bestellijst hier openen, de gewenste aantallen ingeven en afdrukken. Automatisch zal het totaalbedrag exclusief en inclusief BTW berekend worden. Deze bestellijst kan U dan ofwel bewaren op Uw computer en via mail in bijlage naar ons sturen ofwel faxen via 015/31.80.26 ofwel telefonisch Uw bestelling doorgeven via 0492/63.00.10

Verzendings- of leveringskosten: Alle materialen worden gratis bij U geleverd voor bestellingen > 750 € excl BTW. Voor leveringen < 750 € excl BTW rekenen we een leveringskost aan van 50 € excl BTW.

Betaling: na ontvangst van Uw bestelling krijgt U van ons een bevestiging van de bestelde materialen, de leveringskost en vermelding van verwachte leveringsdatum. Een factuur wordt door ons opgemaakt en U via de post verzonden. Ofwel betaalt U de factuur via onze bankrekening waarna de goederen worden geleverd op het leveringsadres, ofwel betaalt U contant (cash of bankcheque) bij levering van de materialen. Ofwel kan U de goederen tegen contante betaling ophalen in de Bruggelanden 20 te Duffel, na afspraak, en dan hoeft U uiteraard geen verzendkosten te betalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij nie plaats voor dit soort onafhankelijk en deskundig advies. Maak een afspraak via mail of ons winkel.

Het go